Home

Steun ons!

Steun ons!

Jongeren die Sint-Gerardus verlaten, (h)erkennen hun beperkingen en zijn klaar om als volwaardige burgers, bewust van zichzelf, te participeren aan de maatschappij. En daar streven we ook naar: mensen met een motorische beperking inclusief laten deelnemen aan het sociale en professionele leven.

Ook jij maakt deel uit van de inclusieve maatschappij, als individu of familiebestuurder of bedrijfsleider, medewerker of als lid van een organisatie of vriendengroep. Werk samen met Sint-Gerardus aan een veranderende kijk op personen met beperkingen!

In de toekomst willen we op een vernieuwende manier actief blijven. Hiervoor krijgen we financiële steun van de Vlaamse overheid. Maar dit volstaat niet. Daarom werken we samen met een aantal bedrijven en organisaties. Nee, niet op de traditionele manier. We bewandelen de weg van SLOW Philanthropy©: Samen Langdurig Onderbouwd Werken, een concept van SAMMAN.  Het gaat niet alleen over geld. We spreken over de 5 M'en: Mensen, Middelen, MediaMobilisatie en Munt

Ben jij diegene die zich ook maatschappelijk betrokken voelt en met ons mee aan de slag wil?

Download handleiding SLOW Philanthropy©