Home

Dienst sport en cultuur

Dienst sport en cultuur

De dienst sport en cultuur organiseert ieder schooljaar voor onze jongeren een hele reeks boeiende sportieve en culturele activiteiten.  Dankzij de ondersteuning en begeleiding van onze medewerkers, ouders en vrijwilligers kan iedereen deelnemen! Op woensdagnamiddag is er keuze tussen teken- en muziekacademie, competitiesporten en een actieve club-en hobbywerking.

  • In de tekenacademie, in samenwerking met de Stedelijke Kunstacademie van de stad Hasselt, zijn ook leerlingen uit het gewone onderwijs welkom. De muziekacademie is steeds op zoek naar jong muzikaal talent!
  • Wie wil competitiesporten, schrijft zich in voor sporten als netbal, G-karate, boccia of elektrische rolstoelhockey (E-hockey). Onze netbalploeg en bocciaspelers nemen regelmatig deel aan scholencompetities; de E-hockeyers spelen in de Belgische en Nederlandse competitie.
  • Of wacht dacht je van een woensdagnamiddag toneel of op PC en Wii spelen?
  • Jongeren die houden van veel variatie kiezen best voor Hutsekluts. Heerlijk rustig wandelen, een romantische film kijken, bowling spelen, iets knutselen voor op je kamer, een terrasje doen, een fietstocht maken of je laten verwennen in de beautyfarm… Elke woensdagnamiddag biedt iets heerlijk anders!

Ook tijdens schoolvakanties zorgen we voor opvang en animatie met onze geweldige themakampen! Karnaval, kunst of waterweek: voor elk wat wils!

Sport-en-cultuur-naschoolse-activiteiten
Sport-en-cultuur-naschoolse-activiteiten
Winterweek 2017
Winterweek 2017
 

Download folder vrijetijdsactiviteiten 2019-2020