Home

Dienst sport en cultuur

Dienst sport en cultuur

De Dienst sport en cultuur organiseert ieder schooljaar voor onze kinderen een hele reeks boeiende sportieve en culturele activiteiten.  Dankzij de ondersteuning en begeleiding van onze medewerkers, ouders en vrijwilligers kan iedereen deelnemen! Op woensdagnamiddag is er keuze tussen teken- en muziekacademie, competitiesporten en een actieve club-en hobbywerking:

 • In de tekenacademie, in samenwerking met de Stedelijke Kunstacademie van de stad Hasselt, zijn ook leerlingen uit het gewone onderwijs welkom. De muziekacademie is steeds op zoek naar jong muzikaal talent!
 • Wie wil competitiesporten, schrijft zich in voor sporten als netbal, G-karate, boccia of elektrische rolstoelhockey (E-hockey). Onze netbalploeg en bocciaspelers nemen regelmatig deel aan scholencompetities; de E-hockeyers spelen in de Belgische en Nederlandse competitie.
 • De hobbywerking biedt plaats aan kleuters en kinderen tot en met 13 jaar. Een korf leuke en afwisselende activiteiten zorgt voor een goed gevulde woensdagnamiddag!

Ook tijdens schoolvakanties zorgen we voor opvang en animatie met onze geweldige themakampen! Karnaval, kunst of waterweek: voor elk wat wils!
 • Sport-en-cultuur-naschoolse-activiteiten
  Sport-en-cultuur-naschoolse-activiteiten
  Winterweek 2017
  Winterweek 2017
   

Download folder Vrijetijdsactiviteiten 2019-2020