Home

Individuele Ondersteuning

Individuele Ondersteuning

Individuele ondersteuning, zowel psycho-sociale als praktische hulp, kan, afhankelijk van vragen en noden, aangeboden worden door ondermeer een huisarts, verpleegkundigen, maatschappelijk assistent, psycholoog, pedagoog, kinesitherapeut, logopedist, opvoeder, ...

Dienst aanpassingen en hulpmidddelen 

De dienst aanpassingen en hulpmiddelen ondersteunt zorggebuikers en begeleiders in de zoektocht naar een gepast hulpmiddel of aanpassingen in de thuis- of vrijetijdsomgeving van de zorggebruiker.

We luisteren naar de zorgvraag, geven advies, volgen aanvraag en levering op en evalueren het resultaat.

Begeleid werken: @Work

Voor volwassenen met een beperking, die graag binnen de reguliere arbeidsmarkt willen werken, organiseren wij, in samenwerking met de vzw Stijn- dienstencentra Groenhoef (Scherpenheuvel), 't Klavertje (Houthalen-Helchteren) en 't Weyerke (Heusden-Zolder), de dienst begeleid werken "@Work".

Begeleid werken is niet-betaalde arbeid voor personen met een beperking in het gewone arbeidscircuit. Samen met de jobcoach wordt er in een private voorziening of openbare instelling in de buurt op zoek gegaan naar een job op maat van de cliënt, aangepast aan zijn interesses en mogelijkheden.